ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Іщенко, Світлана Михайлівна![]() |
|
dc.contributor.author | Корець, Микола Савич![]() |
|
dc.date.accessioned | 2022-01-20T10:59:36Z | |
dc.date.available | 2022-01-20T10:59:36Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Сервісологія : Програма вибіркової навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа : Шифр за навчальним планом ПП 2.03 / Розробники : С. М. Іщенко, М. С. Корець. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 13 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/36277 | |
dc.description.abstract | Дисципліна «Сервісологія» спрямована на формування знань про людські потреби, особливості ринку послуг України та їх класифікацію, структуру сервісної діяльності, методи та форми обслуговування споживачів; вміння прогнозувати майбутні потреби; розробляти структуру сервісної діяльності відповідно до вибраної концепції закладу; використовувати інноваційні методи та форми обслуговування; розуміння сутності людських потреб з точки зору філософії, соціології та психології; усвідомлення впливу різних історичних епох (Відродження, Нового часу та Просвітництва) на особливості розвитку та еволюцію потреб; значення етичних та естетичні аспектів сервісної діяльності у процесі надання якісних послуг. | ua |
dc.language.iso | uk_UA | ua |
dc.publisher | НПУ імені М. П. Драгоманова | ua |
dc.title | Сервісологія | ua |
dc.type | Curriculum | ua |