Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Іщенко, Світлана Михайлівна
dc.contributor.author Корець, Микола Савич
dc.date.accessioned 2022-01-20T10:59:36Z
dc.date.available 2022-01-20T10:59:36Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Сервісологія : Програма вибіркової навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа : Шифр за навчальним планом ПП 2.03 / Розробники : С. М. Іщенко, М. С. Корець. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 13 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/36277
dc.description.abstract Дисципліна «Сервісологія» спрямована на формування знань про людські потреби, особливості ринку послуг України та їх класифікацію, структуру сервісної діяльності, методи та форми обслуговування споживачів; вміння прогнозувати майбутні потреби; розробляти структуру сервісної діяльності відповідно до вибраної концепції закладу; використовувати інноваційні методи та форми обслуговування; розуміння сутності людських потреб з точки зору філософії, соціології та психології; усвідомлення впливу різних історичних епох (Відродження, Нового часу та Просвітництва) на особливості розвитку та еволюцію потреб; значення етичних та естетичні аспектів сервісної діяльності у процесі надання якісних послуг. ua
dc.language.iso uk_UA ua
dc.publisher НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.title Сервісологія ua
dc.type Curriculum ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу