dc.contributor.author |
Іщенко, Світлана Михайлівна
|
|
dc.contributor.author |
Корець, Микола Савич
|
|
dc.date.accessioned |
2022-01-20T10:59:36Z |
|
dc.date.available |
2022-01-20T10:59:36Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Сервісологія : Програма вибіркової навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа : Шифр за навчальним планом ПП 2.03 / Розробники : С. М. Іщенко, М. С. Корець. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 13 с. |
ua |
dc.identifier.uri |
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/36277 |
|
dc.description.abstract |
Дисципліна «Сервісологія» спрямована на формування знань про людські потреби, особливості ринку послуг України та їх класифікацію, структуру сервісної діяльності, методи та форми обслуговування споживачів; вміння прогнозувати майбутні потреби; розробляти структуру сервісної діяльності відповідно до вибраної концепції закладу; використовувати інноваційні методи та форми обслуговування; розуміння сутності людських потреб з точки зору філософії, соціології та психології; усвідомлення впливу різних історичних епох (Відродження, Нового часу та Просвітництва) на особливості розвитку та еволюцію потреб; значення етичних та естетичні аспектів сервісної діяльності у процесі надання якісних послуг. |
ua |
dc.language.iso |
uk_UA |
ua |
dc.publisher |
НПУ імені М. П. Драгоманова |
ua |
dc.title |
Сервісологія |
ua |
dc.type |
Curriculum |
ua |