Show simple item record

dc.contributor.author Іщенко, Світлана Михайлівна
dc.contributor.author Корець, Микола Савич
dc.date.accessioned 2022-01-20T10:59:36Z
dc.date.available 2022-01-20T10:59:36Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Сервісологія : Програма вибіркової навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа : Шифр за навчальним планом ПП 2.03 / Розробники : С. М. Іщенко, М. С. Корець. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 13 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/36277
dc.description.abstract Дисципліна «Сервісологія» спрямована на формування знань про людські потреби, особливості ринку послуг України та їх класифікацію, структуру сервісної діяльності, методи та форми обслуговування споживачів; вміння прогнозувати майбутні потреби; розробляти структуру сервісної діяльності відповідно до вибраної концепції закладу; використовувати інноваційні методи та форми обслуговування; розуміння сутності людських потреб з точки зору філософії, соціології та психології; усвідомлення впливу різних історичних епох (Відродження, Нового часу та Просвітництва) на особливості розвитку та еволюцію потреб; значення етичних та естетичні аспектів сервісної діяльності у процесі надання якісних послуг. ua
dc.language.iso uk_UA ua
dc.publisher НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.title Сервісологія ua
dc.type Curriculum ua


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Links Collection

Search DSpace


Browse

My Account

Statistics