ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2021-11-23T07:57:15Z | |
dc.date.available | 2021-11-23T07:57:15Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування: підручник / Н. М. Зубар. - Київ : Видавничий дім «Кондор», 2018. - 442 с. | ua |
dc.identifier.isbn | 978-617-7582-90-7 | |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/35498 | |
dc.description.abstract | У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем ор- ганізму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продук- тів, технологічного процесу виробництва продуктів харчування та складання раціонів харчування для різних груп населення. Підручник призначений для студентів, які навчаються за спеці- альністю 015 «Професійна освіта» спеціалізації «Харчові техноло- гії» та «Готельно-ресторанна справа» | ua |
dc.language.iso | uk_UA | ua |
dc.publisher | Видавничий дім «Кондор» | ua |
dc.title | Основи фізіології та гігієни харчування: підручник | ua |
dc.type | Learning Object | ua |