Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.date.accessioned 2021-11-23T07:57:15Z
dc.date.available 2021-11-23T07:57:15Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування: підручник / Н. М. Зубар. - Київ : Видавничий дім «Кондор», 2018. - 442 с. ua
dc.identifier.isbn 978-617-7582-90-7
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/35498
dc.description.abstract У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем ор- ганізму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продук- тів, технологічного процесу виробництва продуктів харчування та складання раціонів харчування для різних груп населення. Підручник призначений для студентів, які навчаються за спеці- альністю 015 «Професійна освіта» спеціалізації «Харчові техноло- гії» та «Готельно-ресторанна справа» ua
dc.language.iso uk_UA ua
dc.publisher Видавничий дім «Кондор» ua
dc.title Основи фізіології та гігієни харчування: підручник ua
dc.type Learning Object ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу