Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.date.accessioned 2021-11-23T07:49:37Z
dc.date.available 2021-11-23T07:49:37Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Зубар Н. М. Теоретичні основи харчових виробництв : підручник / Н. М. Зубар. - Київ: Видавничий дім «Кондор», 2020. - 304 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/35496
dc.description.abstract У підручнику викладені теоретичні основи харчових вироб- ництв, дана характеристика технологічних процесів, функціонально- технологічних властивостей основних нутрієнтів та перетворення їх при виробництві харчової продукції. Розглянуто технологічне за- безпечення якості продуктів харчування. Підручник призначений для студентів вищих навчальних за- кладів ІІІ–ІV рівнів акредитації за спеціальністю 015 Професійна освіта. Харчові технології та може бути корисним для спеціальності 181 Харчові технології. ua
dc.language.iso uk_UA ua
dc.publisher Видавничий дім «Кондор» ua
dc.title Теоретичні основи харчових виробництв : підручник ua
dc.type Learning Object ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу