ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2021-11-23T07:49:37Z | |
dc.date.available | 2021-11-23T07:49:37Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Зубар Н. М. Теоретичні основи харчових виробництв : підручник / Н. М. Зубар. - Київ: Видавничий дім «Кондор», 2020. - 304 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/35496 | |
dc.description.abstract | У підручнику викладені теоретичні основи харчових вироб- ництв, дана характеристика технологічних процесів, функціонально- технологічних властивостей основних нутрієнтів та перетворення їх при виробництві харчової продукції. Розглянуто технологічне за- безпечення якості продуктів харчування. Підручник призначений для студентів вищих навчальних за- кладів ІІІ–ІV рівнів акредитації за спеціальністю 015 Професійна освіта. Харчові технології та може бути корисним для спеціальності 181 Харчові технології. | ua |
dc.language.iso | uk_UA | ua |
dc.publisher | Видавничий дім «Кондор» | ua |
dc.title | Теоретичні основи харчових виробництв : підручник | ua |
dc.type | Learning Object | ua |