Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Формування у майбутніх педагогів професійного навчання технологічних компетентностей з обладнання харчової галузі

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Іщенко, Світлана Михайлівна
dc.date.accessioned 2021-11-03T11:55:50Z
dc.date.available 2021-11-03T11:55:50Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Іщенко, Світлана Михайлівна. Формування у майбутніх педагогів професійного навчання технологічних компетентностей з обладнання харчової галузі : анотація дис. ... докт. філос. : 015 Професійна освіта / Іщенко Світлана Михайлівна ; Міністерство освіти і науки України, Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. - Київ, 2021. – 13 арк. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/35383
dc.description.abstract Дисертацію присвячено проблемі формування у майбутніх педагогів професійного навчання технологічних компетентностей з обладнання харчової галузі. Проведений ретроспективний аналіз підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій, визначено місце і роль знань і практичних навичок з технологічного обладнання харчової галузі у професійній діяльності майбутніх педагогів професійного навчання. На підставі теоретичного аналізу поняттєвого апарату уточнено зміст таких основних термінів, як «педагог професійного навчання з харчових технологій», «технологічні компетентності», «обладнання харчової галузі», а також розглянуто сутнісну характеристику базових понять дослідження. ua
dc.description.abstract The dissertation is devoted to the problem of formation of future professional education teachers technological competencies in the food industry equipment. A retrospective analysis of the professional education teachers training in food technology, the place and role of knowledge and practical skills in technological equipment of the food industry in the professional activities of future professional education teachers. Based on the theoretical analysis of the conceptual apparatus, the content of such basic terms as "teacher of professional training in food technology", "technological competencies", "as well as the essential characteristics of the basic concepts of the study. ua
dc.language.iso uk_UA ua
dc.publisher НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.subject професійна освіта ua
dc.subject педагог професійного навчання ua
dc.subject структурно-функціональна модель ua
dc.subject електронні ресурси ua
dc.subject технологічні компетентності ua
dc.subject обладнання харчової галузі ua
dc.subject харчові технології ua
dc.subject professional education ua
dc.subject professional education teachers ua
dc.subject structural-functional model ua
dc.subject electronic resources ua
dc.subject technological competencies ua
dc.subject food industry equipment ua
dc.subject food technologies ua
dc.title Формування у майбутніх педагогів професійного навчання технологічних компетентностей з обладнання харчової галузі ua
dc.title.alternative Formation of future professional education teachers technological competencies in the food industry ua
dc.type Other ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу