Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з нормативної навчальної дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" : для студентів освітнього ступеня бакалавр, галузі знань 01 Освіта / Педагогіка , спеціальності 015.16 Професійна освіта (Готельно-ресторанна справа)

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.date.accessioned 2021-10-20T07:46:16Z
dc.date.available 2021-10-20T07:46:16Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з нормативної навчальної дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" : для студентів освітнього ступеня бакалавр, галузі знань 01 Освіта / Педагогіка , спеціальності 015.16 Професійна освіта (Готельно-ресторанна справа) / М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова ; [Розробник Н. М. Зубар]. - Київ : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2018. - 21 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/35269
dc.language.iso uk_UA ua
dc.publisher НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.title Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з нормативної навчальної дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" : для студентів освітнього ступеня бакалавр, галузі знань 01 Освіта / Педагогіка , спеціальності 015.16 Професійна освіта (Готельно-ресторанна справа) ua
dc.type Learning Object ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу