Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.date.accessioned 2021-07-06T07:34:23Z
dc.date.available 2021-07-06T07:34:23Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Технологія функціональних харчових продуктів : програма вибіркової навчальної дисципліни (вільного вибору студентів) освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта спеціалізації Харчові технології : Шифр за навчальним планом ВВ1.1.05 / розробник Н. М. Зубар. – Київ : Видавницво НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 17 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/34379
dc.language.iso uk_UA ua
dc.publisher Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова ua
dc.title Технологія функціональних харчових продуктів : програма ua
dc.type Other ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу