ISSN: 2310-8290
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-07-06T07:34:23Z | |
dc.date.available | 2021-07-06T07:34:23Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Технологія функціональних харчових продуктів : програма вибіркової навчальної дисципліни (вільного вибору студентів) освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта спеціалізації Харчові технології : Шифр за навчальним планом ВВ1.1.05 / розробник Н. М. Зубар. – Київ : Видавницво НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 17 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/34379 | |
dc.language.iso | uk_UA | ua |
dc.publisher | Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова | ua |
dc.title | Технологія функціональних харчових продуктів : програма | ua |
dc.type | Other | ua |