Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Технологія хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : програма

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.contributor.author Волкова, Аліна Анатоліївна
dc.date.accessioned 2021-07-06T07:29:51Z
dc.date.available 2021-07-06T07:29:51Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Технологія хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр галузь знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта спеціалізації 015.21 Харчові технології : Шифр за навчальним планом: ВВ 1.1.02 / розробники : Н. М. Зубар, А. А. Волкова. – Київ : Видавницво НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 18 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/34378
dc.language.iso uk_UA ua
dc.publisher Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова ua
dc.title Технологія хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : програма ua
dc.type Other ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу