ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Нечаюк, Н. О.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2019-04-06T11:55:08Z | |
dc.date.available | 2019-04-06T11:55:08Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Нечаюк, Н. О. Формування змісту навчальних дисциплін спрямованих на забезпечення лікувального та здорового харчування в контексті сучасних наукових досягнень / Н. О. Нечаюк // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5 : Педагогічні науки : реалії та перспективи : зб. наук. праць. - Київ : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2017. - Вип. 59. – С. 99-103. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/24079 | |
dc.description.abstract | В роботі розглядається міждисциплінарний взаємозв’язок та необхідність оновлення змісту навчальних дисциплін “Фізіологія харчування, санітарія та гігієна” і “Технологія виготовлення продуктів харчування” у відповідності до сучасних вимог громадського здоров’я, в т.ч. здорового харчування. | ua |
dc.description.abstract | The article deals with the interdisciplinary interrelation and the need to update the contents of the disciplines “Physiology of nutrition, sanitation and hygiene” and “Technology of food production” in accordance with modern requirements of public health, including healthy nutrition. | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова | ua |
dc.subject | вища освіта | ua |
dc.subject | фізіологія харчування | ua |
dc.subject | гігієна харчування | ua |
dc.subject | методика навчання | ua |
dc.subject | громадське здоров’я | ua |
dc.subject | здорове харчування | ua |
dc.subject | higher education | ua |
dc.subject | physiology of nutrition | ua |
dc.subject | sanitation and hygiene of nutrition | ua |
dc.subject | teaching methodology | ua |
dc.subject | public health | ua |
dc.subject | healthy eating | ua |
dc.subject.classification | 378.147:[613.2+640.4 | ua |
dc.title | Формування змісту навчальних дисциплін спрямованих на забезпечення лікувального та здорового харчування в контексті сучасних наукових досягнень | ua |
dc.type | Article | ua |