ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Поліщук, Н. В. | |
dc.date.accessioned | 2018-03-22T10:37:11Z | |
dc.date.available | 2018-03-22T10:37:11Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.citation | Поліщук, Н. В. Посібник "Технологічне обладнання харчової промисловості та його експлуатація" – необхідний засіб підготовки фахівців з технологічної освіти / Н. В. Поліщук // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 13 : Проблеми трудової та професійної підготовки : зб. наук. праць. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2010. - Вип. 7. - С. 176-180. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/18438 | |
dc.description.abstract | Запропонований навчальний посібник з дисципліни "Технологічне обладнання харчової промисловості та його експлуатація", необхідний для підготовки фахівців з технологічної освіти у вишах гуманітарно-технологічної освіти. Навчальний посібник сприятиме формуванню технічно грамотної особистості, підготовленої до життя і діяльності в умовах сучасного високотехнологічного харчового виробництва, без якого не можливе існування нинішнього суспільства. | ua |
dc.description.abstract | Предложенное учебное пособие из дисциплины "Технологическое оборудование пищевой промышленности и его эксплуатация", необходимо для подготовки специалистов по технологическому образованию в вузах гуманитарно-технологического образования. Учебное пособие будет оказывать содействие формированию технически грамотной личности, подготовленной к жизни и деятельности в условиях современного высокотехнологического пищевого производства, без которого не возможно существование нынешнего общества. | ua |
dc.description.abstract | The offered manual from discipline "The process equipment of the food-processing industry and its operation", necessary for preparation of experts by technological formation in institutes of humanitarian and technological formation. The manual will assist formation of technically competent person, prepared by a life and activity in conditions of modern highly technological food manufacture, without which not possible existence of a present society. | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | НПУ імені М. П. Драгоманова | ua |
dc.subject | студенти | ua |
dc.subject | навчальний посібник | ua |
dc.subject | дисципліна | ua |
dc.subject | структура | ua |
dc.subject | педагогічний процес | ua |
dc.subject | студенты | ua |
dc.subject | учебное пособие | ua |
dc.subject | дисциплина | ua |
dc.subject | структура | ua |
dc.subject | педагогический процесс | ua |
dc.subject | students, train aid | ua |
dc.subject | discipline | ua |
dc.subject | structure | ua |
dc.subject | pedagogical process | ua |
dc.subject.classification | 378 | ua |
dc.title | Посібник "Технологічне обладнання харчової промисловості та його експлуатація" – необхідний засіб підготовки фахівців з технологічної освіти | ua |
dc.type | Article | ua |