Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Посібник "Технологічне обладнання харчової промисловості та його експлуатація" – необхідний засіб підготовки фахівців з технологічної освіти

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Поліщук, Н. В.
dc.date.accessioned 2018-03-22T10:37:11Z
dc.date.available 2018-03-22T10:37:11Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Поліщук, Н. В. Посібник "Технологічне обладнання харчової промисловості та його експлуатація" – необхідний засіб підготовки фахівців з технологічної освіти / Н. В. Поліщук // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 13 : Проблеми трудової та професійної підготовки : зб. наук. праць. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2010. - Вип. 7. - С. 176-180. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/18438
dc.description.abstract Запропонований навчальний посібник з дисципліни "Технологічне обладнання харчової промисловості та його експлуатація", необхідний для підготовки фахівців з технологічної освіти у вишах гуманітарно-технологічної освіти. Навчальний посібник сприятиме формуванню технічно грамотної особистості, підготовленої до життя і діяльності в умовах сучасного високотехнологічного харчового виробництва, без якого не можливе існування нинішнього суспільства. ua
dc.description.abstract Предложенное учебное пособие из дисциплины "Технологическое оборудование пищевой промышленности и его эксплуатация", необходимо для подготовки специалистов по технологическому образованию в вузах гуманитарно-технологического образования. Учебное пособие будет оказывать содействие формированию технически грамотной личности, подготовленной к жизни и деятельности в условиях современного высокотехнологического пищевого производства, без которого не возможно существование нынешнего общества. ua
dc.description.abstract The offered manual from discipline "The process equipment of the food-processing industry and its operation", necessary for preparation of experts by technological formation in institutes of humanitarian and technological formation. The manual will assist formation of technically competent person, prepared by a life and activity in conditions of modern highly technological food manufacture, without which not possible existence of a present society. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.subject студенти ua
dc.subject навчальний посібник ua
dc.subject дисципліна ua
dc.subject структура ua
dc.subject педагогічний процес ua
dc.subject студенты ua
dc.subject учебное пособие ua
dc.subject дисциплина ua
dc.subject структура ua
dc.subject педагогический процесс ua
dc.subject students, train aid ua
dc.subject discipline ua
dc.subject structure ua
dc.subject pedagogical process ua
dc.subject.classification 378 ua
dc.title Посібник "Технологічне обладнання харчової промисловості та його експлуатація" – необхідний засіб підготовки фахівців з технологічної освіти ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу