ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна | |
dc.contributor.author | Волкова, Аліна Анатоліївна | |
dc.date.accessioned | 2017-12-01T09:06:58Z | |
dc.date.available | 2017-12-01T09:06:58Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Зубар, Н. М. Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / Н. М. Зубар, А. А. Волкова. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017 – 36 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16797 | |
dc.description.abstract | Надані основні вимоги до написання та захисту дипломного проекту освітньо-кваліфікаційного ступеня «бакалавр» за спеціальністю 015 Професійна освіта. Харчові технології спеціалізації «Технологія харчування» | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова | ua |
dc.subject.classification | 378.2 (072) | ua |
dc.title | Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології | ua |
dc.type | Learning Object | ua |