Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.contributor.author Волкова, Аліна Анатоліївна
dc.date.accessioned 2017-12-01T09:06:58Z
dc.date.available 2017-12-01T09:06:58Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Зубар, Н. М. Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / Н. М. Зубар, А. А. Волкова. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017 – 36 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16797
dc.description.abstract Надані основні вимоги до написання та захисту дипломного проекту освітньо-кваліфікаційного ступеня «бакалавр» за спеціальністю 015 Професійна освіта. Харчові технології спеціалізації «Технологія харчування» ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.subject.classification 378.2 (072) ua
dc.title Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології ua
dc.type Learning Object ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу