Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.date.accessioned 2017-11-30T14:01:49Z
dc.date.available 2017-11-30T14:01:49Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Зубар, Н. М. Теоретичні основи харчових виробництв : програма нормативної навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / уклад. Н. М. Зубар; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – Київ: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017. – 12 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16789
dc.description.abstract Програма навчальної дисципліни «Теоретичні основи харчових виробництв» складена для спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології (за спеціалізаціями «Технологія харчування», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчо концентратів») ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.subject.classification УДК 664 (073) ua
dc.title Теоретичні основи харчових виробництв ua
dc.type Learning Object ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу