ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2017-11-30T14:01:49Z | |
dc.date.available | 2017-11-30T14:01:49Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Зубар, Н. М. Теоретичні основи харчових виробництв : програма нормативної навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / уклад. Н. М. Зубар; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – Київ: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017. – 12 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16789 | |
dc.description.abstract | Програма навчальної дисципліни «Теоретичні основи харчових виробництв» складена для спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології (за спеціалізаціями «Технологія харчування», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчо концентратів») | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова | ua |
dc.subject.classification | УДК 664 (073) | ua |
dc.title | Теоретичні основи харчових виробництв | ua |
dc.type | Learning Object | ua |