ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Жеплінська, Марія Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2017-05-17T10:05:10Z | |
dc.date.available | 2017-05-17T10:05:10Z | |
dc.date.issued | 2017-04 | |
dc.identifier.citation | Жеплінська М. М. Дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку І сатурації в різних способах очищення / М. М. Жеплінська // Научные труды sWorld. - Иваново: Научный мир. - Випуск 46. - Том 1. - С. 77-80 | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14082 | |
dc.description.abstract | В роботі представлено дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку 1 сатурації, використовуючи різні схеми очищення дифузійного соку. Встановлено, що в схемі з одночасним обробленням дифузійного соку парою і вапняним молоком електрокінетичний потенціал осаду соку 1 сатурації близький до нульового значення, що призводить до мінімальної гідрофільності та максимальної фільтраційної здатності соку, а також до повнішого виділення високомолекулярних сполук в осад до 1 сатурації. | ua |
dc.description.abstract | The paper presents research elektropoverhnevyh sediment properties carbonation juice 1 using different schemes juice purification. Established that the scheme while treating juice steam and milk of lime sludge electrokinetic potential carbonation juice 1 is close to zero, resulting in hydrophilic minimum and maximum filtration capacity juice, as well as a more complete selection of macromolecular compounds in the sediment to 1 carbonation. | ua |
dc.description.abstract | В работе представлено исследование электроповерхностных свойств осадка сока 1 сатурации, используя различные схемы очистки диффузионного сока. Установлено, что в схеме с одновременным обработкой диффузионного сока паром и известковым молоком электрокинетический потенциал осадка сока 1 сатурации близок к нулевому значению, что приводит к минимальной гидрофильности и максимальной фильтрационной способности сока, а также к более полному выделения высокомолекулярных соединений в осадок до 1 сатурации. | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Научный мир | ua |
dc.relation.ispartofseries | Технические науки; | |
dc.subject | електрокінетичні властивості | ua |
dc.subject | осад | ua |
dc.subject | сік І сатурації | ua |
dc.subject | схема очищення | ua |
dc.subject | дифузійний сік | ua |
dc.subject | electrokinetic properties | ua |
dc.subject | precipitate | ua |
dc.subject | carbonation juice of 1 | ua |
dc.subject | purification scheme | ua |
dc.subject | diffusion juice | ua |
dc.subject | электрокинетические свойсва | ua |
dc.subject | осадок | ua |
dc.subject | сок І сатурации | ua |
dc.subject | схема очистки | ua |
dc.subject | диффузионный сок | ua |
dc.subject.classification | 664.64.016.8 | ua |
dc.title | Дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку І сатурації в різних способах очищення | ua |
dc.type | Article | ua |