Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку І сатурації в різних способах очищення

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жеплінська, Марія Михайлівна
dc.date.accessioned 2017-05-17T10:05:10Z
dc.date.available 2017-05-17T10:05:10Z
dc.date.issued 2017-04
dc.identifier.citation Жеплінська М. М. Дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку І сатурації в різних способах очищення / М. М. Жеплінська // Научные труды sWorld. - Иваново: Научный мир. - Випуск 46. - Том 1. - С. 77-80 ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14082
dc.description.abstract В роботі представлено дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку 1 сатурації, використовуючи різні схеми очищення дифузійного соку. Встановлено, що в схемі з одночасним обробленням дифузійного соку парою і вапняним молоком електрокінетичний потенціал осаду соку 1 сатурації близький до нульового значення, що призводить до мінімальної гідрофільності та максимальної фільтраційної здатності соку, а також до повнішого виділення високомолекулярних сполук в осад до 1 сатурації. ua
dc.description.abstract The paper presents research elektropoverhnevyh sediment properties carbonation juice 1 using different schemes juice purification. Established that the scheme while treating juice steam and milk of lime sludge electrokinetic potential carbonation juice 1 is close to zero, resulting in hydrophilic minimum and maximum filtration capacity juice, as well as a more complete selection of macromolecular compounds in the sediment to 1 carbonation. ua
dc.description.abstract В работе представлено исследование электроповерхностных свойств осадка сока 1 сатурации, используя различные схемы очистки диффузионного сока. Установлено, что в схеме с одновременным обработкой диффузионного сока паром и известковым молоком электрокинетический потенциал осадка сока 1 сатурации близок к нулевому значению, что приводит к минимальной гидрофильности и максимальной фильтрационной способности сока, а также к более полному выделения высокомолекулярных соединений в осадок до 1 сатурации. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Научный мир ua
dc.relation.ispartofseries Технические науки;
dc.subject електрокінетичні властивості ua
dc.subject осад ua
dc.subject сік І сатурації ua
dc.subject схема очищення ua
dc.subject дифузійний сік ua
dc.subject electrokinetic properties ua
dc.subject precipitate ua
dc.subject carbonation juice of 1 ua
dc.subject purification scheme ua
dc.subject diffusion juice ua
dc.subject электрокинетические свойсва ua
dc.subject осадок ua
dc.subject сок І сатурации ua
dc.subject схема очистки ua
dc.subject диффузионный сок ua
dc.subject.classification 664.64.016.8 ua
dc.title Дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку І сатурації в різних способах очищення ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу