Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.contributor.author Косяк, Інна Василівна
dc.date.accessioned 2016-12-05T13:16:45Z
dc.date.available 2016-12-05T13:16:45Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Зубар Н. М. Методичні вказівки до виробничої технологічної практики : освітній рівень бакалавр Галузь знань - 0101 Педагогічна освіта Напрям підготовки - 010104 Професійна освіта (за профілем "Готельно-ресторанна справа") / Н. М. Зубар, І. В. Косяк ; МОН України, НПУ ім. М. П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2016. - 28 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/12001
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова ua
dc.subject.classification 378.016:640.4]:37.091.33-027.22 ua
dc.title Методичні вказівки до виробничої технологічної практики ua
dc.type Software ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу