Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.contributor.author Палєєва, Світлана Василівна
dc.date.accessioned 2016-12-05T12:46:39Z
dc.date.available 2016-12-05T12:46:39Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Зубар Н. М. Організація ресторанного господарства : програма нормативної навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта спеціальності 6.010104 Професійна освіта (за профілем "Готельно-ресторанна справа") / уклад. Н. М. Зубар, С. В. Палєєва ; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – К. : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. – 19 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11996
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова ua
dc.subject.classification 640.43:65.012.32(073) ua
dc.title Організація ресторанного господарства ua
dc.type Software ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу