Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.date.accessioned 2016-12-05T12:38:12Z
dc.date.available 2016-12-05T12:38:12Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Основи фізіології та гігієни харчування: програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем «Готельно-ресторанна справа») / уклад. Н. М. Зубар; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – Київ: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. – 12 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11994
dc.description 12 с. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher К.: Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова ua
dc.subject.classification 612.3+613.2](073) ua
dc.title Основи фізіології та гігієни харчування ua
dc.type Software ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу