ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2016-12-05T12:38:12Z | |
dc.date.available | 2016-12-05T12:38:12Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Основи фізіології та гігієни харчування: програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем «Готельно-ресторанна справа») / уклад. Н. М. Зубар; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – Київ: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. – 12 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11994 | |
dc.description | 12 с. | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | К.: Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова | ua |
dc.subject.classification | 612.3+613.2](073) | ua |
dc.title | Основи фізіології та гігієни харчування | ua |
dc.type | Software | ua |