Digital Repository
Dragomanov
Ukrainian State University

Основи фізіології та гігієни харчування

ISSN: 2310-8290

Show simple item record

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.date.accessioned 2016-12-05T12:38:12Z
dc.date.available 2016-12-05T12:38:12Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Основи фізіології та гігієни харчування: програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем «Готельно-ресторанна справа») / уклад. Н. М. Зубар; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – Київ: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. – 12 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11994
dc.description 12 с. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher К.: Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова ua
dc.subject.classification 612.3+613.2](073) ua
dc.title Основи фізіології та гігієни харчування ua
dc.type Software ua


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Links Collection

Search DSpace


Browse

My Account

Statistics