ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна![]() |
|
dc.date.accessioned | 2016-06-22T09:11:44Z | |
dc.date.available | 2016-06-22T09:11:44Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Зубар Н. М. Біохімія і фізіологія харчування: програма вибіркової навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем "Харчові технології") / Н. М. Зубар; МОН України, НПУ ім. М. П. Драгоманова. - Київ: Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2016. - 11 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10675 | |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова | ua |
dc.subject.classification | 664:[57.017.8+612.3] (073) | ua |
dc.title | Біохімія і фізіологія харчування | ua |
dc.type | Other | ua |