ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна![]() |
|
dc.contributor.author | Федірко, Валентина Михайлівна![]() |
|
dc.date.accessioned | 2016-06-21T13:24:51Z | |
dc.date.available | 2016-06-21T13:24:51Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Зубар, Надія Миколаївна Проектування харчових виробництв з основами САПР : програма вибіркової навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем «Харчові технології») / Н. М. Зубар, Н. М. Федірко, МОН України, НПУ ім. М. П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2016. -16 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10658 | |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова | ua |
dc.subject.classification | 664:65.015.13(073) | ua |
dc.title | Проектування харчових виробництв з основами САПР | ua |
dc.type | Other | ua |