Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.contributor.author Косяк, Інна Василівна
dc.date.accessioned 2016-06-10T11:41:47Z
dc.date.available 2016-06-10T11:41:47Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Зубар Н. М. Методичні вказівки до виробничої технологічної практики освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напрям підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем "Харчові технології") / уклад. H. М. Зубар, І. В. Косяк ; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. - 26 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10521
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова ua
dc.subject.classification 378.016:66]:37.091.33-027.22 ua
dc.title Методичні вказівки до виробничої технологічної практики ua
dc.type Software ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу