ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна![]() |
|
dc.contributor.author | Косяк, Інна Василівна![]() |
|
dc.date.accessioned | 2016-06-10T11:41:47Z | |
dc.date.available | 2016-06-10T11:41:47Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Зубар Н. М. Методичні вказівки до виробничої технологічної практики освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напрям підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем "Харчові технології") / уклад. H. М. Зубар, І. В. Косяк ; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. - 26 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10521 | |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова | ua |
dc.subject.classification | 378.016:66]:37.091.33-027.22 | ua |
dc.title | Методичні вказівки до виробничої технологічної практики | ua |
dc.type | Software | ua |