Digital Repository
Dragomanov
Ukrainian State University

Програма нормативної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 «Педагогічна освіта» напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта за профілем «Харчові технології»

ISSN: 2310-8290

Show simple item record

dc.contributor.author Жеплінська, Марія Михайлівна
dc.date.accessioned 2016-06-10T10:57:37Z
dc.date.available 2016-06-10T10:57:37Z
dc.date.issued 2016-01
dc.identifier.citation Жеплінська, М.М. Програма нормативної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 «Педагогічна освіта» напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта за профілем «Харчові технології», 2016. - 19 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10510
dc.description.abstract Програма нормативної навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього рівня бакалавр, галузі знань 0101 Педагогічна освіта, спеціальності 6.010104 Професійна освіта за профілем «Харчові технології». Предметом вивчення навчальної дисципліни є основні технологічні процеси і апарати харчових технологій. Міждисциплінарні зв’язки. Вивчення навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» базується на знаннях, які студенти отримали після вивчення дисциплін циклу фундаментальної, природничо-наукової підготовки: фізики, вищої математики. Найбільшою мірою дисципліна спирається на теоретичні знання і практичні навички, сформовані при вивченні навчальних дисциплін «Електротехніка», «Технічна механіка» та «Товарознавство». Дисципліна «Процеси та апарати харчових виробництв» є важливою для вивчення студентами таких дисциплін: «Технологія галузі», «Харчові технології», «Організація харчових виробництв», «Проектування харчових виробництв з основами САПР». ua
dc.description.abstract Программа нормативной учебной дисциплины «Процессы и аппараты пищевых производств » составлена ​​в соответствии с образовательно- профессиональной программы подготовки специалистов образовательного уровня бакалавр, отрасли знаний 0101 Педагогическое образование , специальности 6.010104 Профессиональное образование по профилю «Пищевые технологии». Предметом изучения учебной дисциплины основные технологические процессы и аппараты пищевых технологий.Междисциплинарные связи. Изучение учебной дисциплины «Процессы и аппараты пищевых производств» базируется на знаниях, которые студенты получили после изучения дисциплин цикла фундаментальной, естественно-научной подготовки: физики, высшей математики. В наибольшей степени дисциплина опирается на теоретические знания и практические навыки, сформированные при изучении учебных дисциплин «Электротехника», «Техническая механика» и «Товароведение». Дисциплина «Процессы и аппараты пищевых производств» является важным для изучения студентами таких дисциплин: «Технология отрасли», «Пищевые технологии», «Организация пищевых производств», «Проектирование пищевых производств с основами САПР». ua
dc.description.abstract The program of regulatory discipline " Processes and equipment of food production " prepared in accordance with the educational and vocational training program Bachelor educational level , field of expertise 0101 Teacher Education , specialty 6.010104 professional education on the profile of "Food Technology" . The subject of study of discipline are the basic processes and apparatus of Food Technologies.Interdisciplinary connections. Learning discipline "Processes and equipment of food production" is based on the knowledge that students got after studying the disciplines of fundamental, natural and scientific training: physics, higher mathematics. The greatest discipline is based on theoretical knowledge and practical skills formed the study disciplines "Electrical", "Technical mechanics" and "Commodity". The course "Processes and equipment of food production" is important for the study of such subjects: "Technology industry", "Food Technology", "Organization Food Production", "Design of food production bases of CAD." ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher НПУ ім. М.П. Драгоманова ua
dc.subject процеси і апарати ua
dc.subject програма ua
dc.subject дисципліна ua
dc.subject харчові технології ua
dc.subject процессы и аппараты ua
dc.subject програма ua
dc.subject дисциплина ua
dc.subject пищевые технологии ua
dc.subject processes and devices ua
dc.subject program ua
dc.subject discipline ua
dc.subject food technology ua
dc.subject.classification 664.1(054) ua
dc.title Програма нормативної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 «Педагогічна освіта» напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта за профілем «Харчові технології» ua
dc.type Software ua


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account

Statistics