Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Інноваційні тренди в конкурентних реаліях ресторанного господарства

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Борисюк, О. А.
dc.date.accessioned 2016-06-07T15:06:46Z
dc.date.available 2016-06-07T15:06:46Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Борисюк, О. А. Інноваційні тренди в конкурентних реаліях ресторанного господарства / О. А. Борисюк // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 4 : Географія і сучасність : зб. наук. праць. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2015. - Вип. 33 . – С. 196-203. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10471
dc.description.abstract У статті розкриваються основні проблеми та особливості впровадження інновацій в діяльність підприємств ресторанного господарства; виокремлюються функціональні рівні інноваційних циклів в певних типах підприємств ресторанного господарства, що задіяні в наданні послуг харчування іноземним туристам. ua
dc.description.abstract В статье раскрываются основные проблемы и особенности внедрения инноваций в деятельность предприятий ресторанного хозяйства; выделяются функциональные уровни инновационных циклов в определенных типах предприятий ресторанного хозяйства, задействованных в предоставлении услуг питания иностранным туристам. ua
dc.description.abstract In the article the main problems and peculiarities of innovation activity of enterprises in the restaurant industry; distinguishes functional level innovation cycles in certain types of business restaurant business engaged in providing food services to foreign tourists. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.subject ресторанне господарство ua
dc.subject функції ресторанного господарства ua
dc.subject тип підприємства ресторанного господарства ua
dc.subject інновації ua
dc.subject функціональні рівні інноваційних циклі ua
dc.subject ресторанное хозяйство ua
dc.subject функции ресторанного хозяйства ua
dc.subject тип предприятия ресторанного хозяйства ua
dc.subject инновации ua
dc.subject функциональные уровни инновационных циклов ua
dc.subject restaurant management ua
dc.subject restaurant management function ua
dc.subject type restaurant business ua
dc.subject innovation ua
dc.subject functional level of innovation cycles ua
dc.subject.classification 338.488.2: 640.43(477) ua
dc.title Інноваційні тренди в конкурентних реаліях ресторанного господарства ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу