Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Вплив харчових добавок у продуктах харчування на організм людини

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Буткова, Ірина Віталіївна
dc.contributor.author Жеплінська, Марія Михайлівна
dc.date.accessioned 2016-05-31T06:20:45Z
dc.date.available 2016-05-31T06:20:45Z
dc.date.issued 2016-04
dc.identifier.citation Буткова, І.В. Вплив харчових добавок у продуктах харчування на організм людини /І.В. Буткова, М.М. Жеплінська //Матеріали звітно-наукової конференції студентів «Освіта і наука – 2016» . Збірник наукових праць. – К: НПУ імені М.П. Драгоманова, 2016. – С.387-388. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10203
dc.description.abstract В тезах доповіді представлено аналітичні дослідження щодо харчових добавок, які використовуються в продуктах харчування і показано негативний вплив деяких добавок, а також зроболені висновки щодо можливості вживання продуктів харчування людьми ua
dc.description.abstract В тезисах доклада представлены аналитические исследования по пищевых добавок , используемых в продуктах питания и показано негативное влияние некоторых добавок , а также зроболени выводы относительно возможности применения продуктов питания людьми ua
dc.description.abstract In theses presented analytical studies on food additives used in foods and show the negative impact of certain additives and zroboleni conclusions about the possibilities of food people ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Видавництво НПУ ім. М.П. Драгоманова ua
dc.subject харчові добавки ua
dc.subject технологія ua
dc.subject організм ua
dc.subject продукти харчування ua
dc.subject пищевые добавки ua
dc.subject тхнология ua
dc.subject организм ua
dc.subject продукты питания ua
dc.subject nutritional supplements ua
dc.subject technology ua
dc.subject organism ua
dc.subject food ua
dc.title Вплив харчових добавок у продуктах харчування на організм людини ua
dc.type Other ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу