ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Буткова, Ірина Віталіївна | |
dc.contributor.author | Жеплінська, Марія Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2016-05-31T06:20:45Z | |
dc.date.available | 2016-05-31T06:20:45Z | |
dc.date.issued | 2016-04 | |
dc.identifier.citation | Буткова, І.В. Вплив харчових добавок у продуктах харчування на організм людини /І.В. Буткова, М.М. Жеплінська //Матеріали звітно-наукової конференції студентів «Освіта і наука – 2016» . Збірник наукових праць. – К: НПУ імені М.П. Драгоманова, 2016. – С.387-388. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10203 | |
dc.description.abstract | В тезах доповіді представлено аналітичні дослідження щодо харчових добавок, які використовуються в продуктах харчування і показано негативний вплив деяких добавок, а також зроболені висновки щодо можливості вживання продуктів харчування людьми | ua |
dc.description.abstract | В тезисах доклада представлены аналитические исследования по пищевых добавок , используемых в продуктах питания и показано негативное влияние некоторых добавок , а также зроболени выводы относительно возможности применения продуктов питания людьми | ua |
dc.description.abstract | In theses presented analytical studies on food additives used in foods and show the negative impact of certain additives and zroboleni conclusions about the possibilities of food people | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Видавництво НПУ ім. М.П. Драгоманова | ua |
dc.subject | харчові добавки | ua |
dc.subject | технологія | ua |
dc.subject | організм | ua |
dc.subject | продукти харчування | ua |
dc.subject | пищевые добавки | ua |
dc.subject | тхнология | ua |
dc.subject | организм | ua |
dc.subject | продукты питания | ua |
dc.subject | nutritional supplements | ua |
dc.subject | technology | ua |
dc.subject | organism | ua |
dc.subject | food | ua |
dc.title | Вплив харчових добавок у продуктах харчування на організм людини | ua |
dc.type | Other | ua |