Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Zheplinska, M.M.
dc.contributor.author Bessarab, O.S.
dc.contributor.author Жеплінська, М.М.
dc.contributor.author Бессараб, О.С.
dc.date.accessioned 2016-01-21T12:26:54Z
dc.date.available 2016-01-21T12:26:54Z
dc.date.issued 2013-06-05
dc.identifier.citation Zheplinska M.M. Artykuly zdrowe zywnosciowe / Zheplinska M.M. Bessarab // Materialy IX mezinarodni vedecko-prakticka konference "Vedecky pokrok na prelomu tysyachalety-2013"/ - Dil 39. Technicke vedy: Praha. Publishing House "Education and Science' s.r.o. - 96 s. uk_UA
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9107
dc.description.abstract W artykule zbadano użycie dyniowego ekstraktu dla otrzymania nowych konserwowanych produktów, takich jak jabłkowy-dyniowy napój i marchwiowy-dyniowy deser. Przedstawiono główne wskaźniki gotowych rodzajów produkcji, które nie zbaczają od standardowych wskaźników i udowodniono ich przydatność dla ludności kraju. uk_UA
dc.description.abstract У статті розглядається використання екстракту гарбуза, щоб отримати нові консервовані продукти, такі як яблучно-гарбузовий напій та морквяно-гарбузовий десерт. Наведено основні показники готової продукції, які не відрізняються від стандартних показників і доводять свою корисність для населення країни. uk_UA
dc.description.abstract The article examines the use of pumpkin extract to obtain new canned products such as apple - pumpkin drink and carrot - pumpkin dessert. We present the main indicators of the finished production of goods that do not deviate from the standard indicators and proved its usefulness to the country's population . uk_UA
dc.language.iso pl uk_UA
dc.publisher Praha, Publishing House "Education and Science' s.r.o. uk_UA
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;39
dc.subject napój uk_UA
dc.subject deser uk_UA
dc.subject dynia uk_UA
dc.subject degustacyjne wskaźniki uk_UA
dc.subject fizykochemiczne wskaźniki uk_UA
dc.subject напій uk_UA
dc.subject десерт uk_UA
dc.subject гарбуз uk_UA
dc.subject органолептичні показники uk_UA
dc.subject фізико-хімічні показники uk_UA
dc.subject drink uk_UA
dc.subject dessert uk_UA
dc.subject pumpkin uk_UA
dc.subject organoleptic uk_UA
dc.subject physical and chemical indicators uk_UA
dc.title Artykuly zdrowe zywnosciowe uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу