DSpace at library NPU Dragomanova » Наукові записки » Випуск 108 »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9006
Title: Шляхи удосконалення системи педагогічного контролю в процесі вивчення англійської мови як другої іноземної
Authors: Гладка, І. А.
Keywords: форми
методи
поточний контроль
перевірка знань
вмінь та навичок студентів
навчальний матеріал
формы
методы
текущий контроль
проверка знаний
умений и навыков студентов
учебный материал
forms
methods
current monitoring
checking up of knowledge
ability and skills of students
educational material
Issue Date: 2012
Publisher: Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова
Citation: Гладка І. А. Шляхи удосконалення системи педагогічного контролю в процесі вивчення англійської мови як другої іноземної / І. А. Гладка // Наукові записки Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія: Педагогічні та історичні науки : [зб. наук. статей] / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2012. - Вип. 108. - C. 29-36.
Abstract: У статті аналізуються різноманітні форми і методи поточного контролю, які сприяють ефективності проведення перевірки знань, вмінь та навичок студентів, та доцільність відбору методів контролю відповідно до навчального матеріалу
В статье анализируются различные формы и методы текущего контроля, которые способствуют эффективности проведения проверки знаний, учений и навыков студентов, и целесообразность выбора методов контроля в соответствии с учебным материалом
The article presents various forms and methods of current monitoring, which promote to efficiency of checking up of knowledge, ability and skills of students. Appropriateness of selection of methods of monitoring according to educational material is analysed
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9006
Appears in Collections:Випуск 108

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gladka.pdf213.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.