Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова
Проблеми формування професійної компетентності фахівців готельно-ресторанної справи: погляд роботодавця та випускника
Увійти
українська
English
ISSN: 2310-8290
Головна сторінка DSpace
→
Наукові часописи Університету
→
Серія 05. Педагогічні науки: реалії та перспективи
→
Випуск 51
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Проблеми формування професійної компетентності фахівців готельно-ресторанної справи: погляд роботодавця та випускника
Зубар, Н. М.
;
Волкова, А. А.
URI:
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8157
Дата:
2015
Короткий опис(реферат):
У статті розкриваються проблеми формування професійної компетентності майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи.
In Article are reveals Problems of Formation Professional Competencies future specialists hotel- restaurant cases.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Zubar_ Volkova.pdf
Розмір:
208.6Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Випуск 51
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публікації
Автори
Назви
Ключові слова
Колекція
За датою публікації
Автори
Назви
Ключові слова
Мій профіль
Увійти
Зареєструватися
Статистика
Переглянути статистику використання