ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2015-09-09T10:38:33Z | |
dc.date.available | 2015-09-09T10:38:33Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Зубар Н. Формування компетентності педагогів професійного навчання з готельно-ресторанної справи / Н. Зубар // Наукові записки. – Випуск 7. – Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти. Частина 1. /За заг. ред. М.І. Садового та О.В. Єжової. – Кіровоград: РВВ КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. – С. 36-42 | uk_UA |
dc.identifier.issn | 978-966-7406-67-7 | |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8004 | |
dc.description.abstract | Стаття присвячена аналізу професійної компетентності педагога професійного навчання та фахівця у готельно-ресторанному бізнесі, запропоновано модель професійної компетентності педагога професійного навчання з готельно-ресторанної справі та її структурні компоненти. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | РВВ КДПУ ім. В. Винниченка | uk_UA |
dc.subject | компетентність | uk_UA |
dc.subject | професійна компетентність | uk_UA |
dc.subject | педагог | uk_UA |
dc.subject | фахівець | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject.classification | 378.147.016:640.4 | uk_UA |
dc.title | Формування компетентності педагогів професійного навчання з готельно-ресторанної справи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |