ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2021-07-06T07:22:00Z | |
dc.date.available | 2021-07-06T07:22:00Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Логістика в ресторанному господарстві : програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) : Освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта спеціалізації Готельно-ресторанна справа : Шифр за навчальним планом СВ 04 / розробник Н. М. Зубар. – Київ : Видавницво НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 18 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/34377 | |
dc.language.iso | uk_UA | ua |
dc.publisher | Видавницво НПУ імені М. П. Драгоманова | ua |
dc.title | Логістика в ресторанному господарстві : програма | ua |
dc.type | Other | ua |