Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.date.accessioned 2021-07-06T07:22:00Z
dc.date.available 2021-07-06T07:22:00Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Логістика в ресторанному господарстві : програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) : Освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта спеціалізації Готельно-ресторанна справа : Шифр за навчальним планом СВ 04 / розробник Н. М. Зубар. – Київ : Видавницво НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 18 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/34377
dc.language.iso uk_UA ua
dc.publisher Видавницво НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.title Логістика в ресторанному господарстві : програма ua
dc.type Other ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу