DSpace at library NPU Dragomanova » Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова » Серія 03. Фізика і математика у вищій і середній школі » Випуск 10 »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/2910
Title: Рівні інтелектуальних досягнень студентів аграрних коледжів та шляхи їх формування в процесі вивчення дисципліни «Вища математика»
Authors: Дрозденко, О. Л.
Keywords: поняття «соціальний інтелект»
інтелектуальні досягнення
вивчення вищої математики
concept «social intellect»
intellectual achievements
study of higher mathematics
Issue Date: 2012
Publisher: Видавництво НПУ імені М. П. Драгоманова
Citation: Дрозденко, О. Л. Рівні інтелектуальних досягнень студентів аграрних коледжів та шляхи їх формування в процесі вивчення дисципліни «Вища математика» / О. Л. Дрозденко // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 3 : Фізика і математика у вищій і середній школі : зб. наук. праць. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2012. – Вип. 10. – С. 176-181.
Abstract: У статті проводиться ретроспективний аналіз розвитку поняття «соціальний інтелект», виділяються рівні та шляхи вдосконалення інтелектуальних досягнень студентів агротехнічних коледжів у процесі вивчення вищої математики.
The retrospective analysis of development of concept «social intellect» is conducted in the article, levels and ways of perfection of intellectual achievements of students of agro technical colleges are selected in the process of study of higher mathematics.
В статье проводится ретроспективный анализ развития понятия «социальный интеллект», выделяются уровни и пути совершенствования интеллектуальных достижений студентов агротехнических колледжей в процессе изучения высшей математики.
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/2910
Appears in Collections:Випуск 10

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Drozdenko.pdf269.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.