DSpace at library NPU Dragomanova » Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова » Серія 05. Педагогічні науки: реалії та перспективи » Випуск 49 »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/15732
Title: Презентация как вид компрессии научного текста
Authors: Гейна, О. В.
Keywords: информационная переработка текста
компрессия научного текста
інформаційна переробка тексту
компресія наукового тексту
informative processing of scientific text
compression
Issue Date: 2014
Publisher: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова
Citation: Гейна О. В. Презентация как вид компрессии научного текста / О. В. Гейна // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 5 : Педагогічні науки : реалії та перспективи : зб. наук. праць. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2014. - Вип. 49. – C. 52-56.
Abstract: Компрессия является основным видом информационной переработки текста. В статье обозначены признаки презентации как одного из видов компрессии научного текста, описаны основне этапы підготовки иностранных студентов к созданию и проведению презентации по специальности на занятиях по руському язику как иностранному.
Компресія є основним видом інформаційної переробки тексту. У статті позначено ознаки презентації як одного з нових видів компресії наукового тексту, описано основні етапи підготовки іноземних студентів до створення і проведення презентації за фахом на заняттях з російської мови як іноземної.
A compression is the basic type of the informative processing of text. In the article the signs of presentation are marked as one of new types of compression of scientific text, the basic stages of preparation of foreign students are described to creation and leadthrough of presentation on speciality on employments of Russian as foreign.
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/15732
Appears in Collections:Випуск 49

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gaina.pdf137.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.