DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Факультет природничо-географічної освіти та екології » Наукові праці Факультету природничо-географічної освіти та екології »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/13033
Title: Моніторинг паразитарного забруднення довкілля з використанням полімеразної ланцюгової реакції
Authors: Волошина, Наталія Олексіївна
Keywords: Toxocara canis
полімеразна ланцюгова реакція
Toxocara cati
Toxascaris leonina
праймери
специфічність
чутливість
ефективність
polymerase chain reaction
primers
specifity
sensitiveness
efficiency
Issue Date: 2012
Publisher: Ужгородський національний університет
Citation: Волошина, Н. О. Моніторинг паразитарного забруднення довкілля з використанням полімеразної ланцюгової реакції / Н. О. Волошина // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Біологія / гол. ред. В. І. Комендар. – Ужгород : Видавництво УжНУ "Говерла", 2012. – Вип. 33. – С. 47–51
Series/Report no.: 33 (2012);
Abstract: Розроблено метод детекції та ідентифікації яєць паразитичних нематод Toxocara canis, Toxocara cati і Toxascaris leonina в довкіллі з використанням полімеразної ланцюгової реакції. Доведено високий рівень специфічності, чутливості, відтворюваності і ефективності реакції, що перевищує існуючі аналоги на 10,4%.
The method of detection and identifications of the freeexistent stages of parasitic nematodes, Toxocara canis, Toxocara cati and Toxascaris leonina in environment with use polymerase chain reaction developed The high level of specificity, sensitiveness, producibility and efficiency of reaction which exceeds existent analogues on 10,4% is well-proven.
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/13033
ISSN: 2075-0846
Appears in Collections:Наукові праці Факультету природничо-географічної освіти та екології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V 12.pdfФахове видання екологія526.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.