DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Факультет природничо-географічної освіти та екології » Наукові праці Факультету природничо-географічної освіти та екології »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/12971
Title: Порівняльна ефективність методів еколого-паразитологічних досліджень продуктів харчування
Authors: Волошина, Наталія Олексіївна
Keywords: полімеразна ланцюгова реакція
гельмінти
продукти харчування
polymerase chain reaction
vermin
food
полимеразная цепная реакция
гельминты
продукты питания
Issue Date: 2012
Publisher: Львівський національний університет імені Івана Франка
Citation: Волошина Н.О. Порівняльна ефективність методів еколого-паразитологічних досліджень продуктів харчування / Н.О. Волошина // Вісник Львівського університету. Серія біологічна. — 2012. — Вип. 59. — С. 186-190
Series/Report no.: 59;
Abstract: У статті викладені результати досліджень харчових продуктів рослинного походження з метою встановлення факту їх контамінації зоонозними збудниками паразитарних хвороб класичним еколого-паразитологічним методом та з використанням полімеразної ланцюгової реакції.
In the article the results of researches of food of plant origin with the purpose of exposure of their contaminated stuffs are expounded by the exciters of parasitosis of animals classic methods and method polymerase chain reaction.
В статье изложены результаты исследований продуктов питания растительного происхождения с целью выявления факта их контаминации зоонозными возбудителями паразитарных заболеваний с исспользоанием классического эколого-пазитологического метода и полимеразной цепной реакции.
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/12971
Appears in Collections:Наукові праці Факультету природничо-географічної освіти та екології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V 4.pdfФахове видання екологія628.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.