ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна | |
dc.contributor.author | Волкова, Аліна Анатоліївна | |
dc.date.accessioned | 2016-06-22T10:43:55Z | |
dc.date.available | 2016-06-22T10:43:55Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Зубар Н. М. Організація харчових виробництв : програма нормативної навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем "Харчові технології") / Н. М. Зубар, В. М. Федірко ; МОН України, НПУ ім. М. П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2016. - 19 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10682 | |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова | ua |
dc.subject.classification | 664:658.5](073) | ua |
dc.title | Організація харчових виробництв | ua |
dc.type | Other | ua |