Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Zheplinska, M.M.
dc.contributor.author Bessarab, A.S.
dc.contributor.author Жеплінська, М.М.
dc.contributor.author Бессараб, О.С.
dc.date.accessioned 2016-01-27T08:17:50Z
dc.date.available 2016-01-27T08:17:50Z
dc.date.issued 2014-11-10
dc.identifier.citation Zheplinska M., Bessarab A. Stosowanie pary wodnej skraplania kawitacji sklarowanego soku jabłkowego. - Przemyśl: Nauka i Studia, №16. - S.121-124 uk_UA
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9156
dc.description.abstract Skutecznym sposobem leczenia soku jabłkowego mieści się w parę w urządzeniu parokondensaciynomu dla jego oczyszczenia.Oferowany model współpracy kavitaciynoy bańki jest z cząstek koloidalnych soku. Jest to ustawione, że naturalne właściwości soku zmian minimalnych testu ze względu na działanie niskich temperatur w okresie krótkim czasie. uk_UA
dc.description.abstract Ефективним способом обробки яблучного соку є пароконденсаційна дія пари на нього.Запропонована модель співпраці кавітаційної бульбашки з колоїдними частинками соку. Встановлено, що натуральні особливості соку зазнають мінімальних змін з огляду на дію низьких температур протягом короткого часу. uk_UA
dc.description.abstract An effective way of processing apple juice and steam is condensing steam action on it. The model of cooperation cavitation bubbles with colloidal particles juice. Found that features natural juices undergo minimal changes because of the effect low temperature for a short time. uk_UA
dc.language.iso pl uk_UA
dc.publisher Nauka i Studia, Przemyśl uk_UA
dc.subject sok jabłkowy uk_UA
dc.subject kavitation uk_UA
dc.subject kondensacji pary wodnej uk_UA
dc.subject bańka uk_UA
dc.subject сік яблучний uk_UA
dc.subject кавітація uk_UA
dc.subject пароводяна конденсація uk_UA
dc.subject бульбашка uk_UA
dc.subject apple juice uk_UA
dc.subject cavitation uk_UA
dc.subject steam condensation uk_UA
dc.subject bubble uk_UA
dc.title Stosowanie pary wodnej skraplania kawitacji sklarowanego soku jabłkowego uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу