ISSN: 2310-8290
dc.contributor.author | Бендерська, О.В. | |
dc.contributor.author | Гаган, І.О. | |
dc.contributor.author | Бессараб, О.С. | |
dc.contributor.author | Шутюк, В.В. | |
dc.contributor.author | Жеплінська, М.М. | |
dc.date.accessioned | 2016-01-27T08:12:04Z | |
dc.date.available | 2016-01-27T08:12:04Z | |
dc.date.issued | 2014-11-20 | |
dc.identifier.citation | Бендерська, О.В. Отримання екстракту інуліну з сушеного топінамбура /О.В. Бендерська, І.О. Гаган, О.С. Бессараб, В.В. Шутюк, М.М. Жеплінська //Збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання", 20-21 листопада 2014 р. - К.: НТУУ "КПІ". - С. 129-130. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9154 | |
dc.description.abstract | Розкрито питання отримання сиропу інуліну з топінамбуру та приведена оцінка його стабільності в яблучному соку. | uk_UA |
dc.description.abstract | It is exposed question of receipt of syrup of inulin from the artichoke and the brought estimation over of his stability in apple juice. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУУ "КПІ" | uk_UA |
dc.subject | топінамбур | uk_UA |
dc.subject | інулін | uk_UA |
dc.subject | екстракт | uk_UA |
dc.subject | сироп | uk_UA |
dc.subject | artichoke | uk_UA |
dc.subject | inulin | uk_UA |
dc.subject | extract | uk_UA |
dc.subject | syrup | uk_UA |
dc.title | Отримання екстракту інуліну з сушеного топінамбура | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |