ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Манк, В.В.![]() |
|
dc.contributor.author | Точкова, О.В.![]() |
|
dc.contributor.author | Жеплінська, М.М.![]() |
|
dc.contributor.author | Копиленко, А.В.![]() |
|
dc.contributor.author | Черчович, О.Є.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2016-01-27T08:10:45Z | |
dc.date.available | 2016-01-27T08:10:45Z | |
dc.date.issued | 2014-11-20 | |
dc.identifier.citation | Манк, О.В. Використання амрантової олії в яблучно-морквяному пюре /В.В. Манк, О.В. Точкова, М.М. Жеплінська, А.В. Копиленко, О.Є. Черчович //Збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання", 20-21 листопада 2014 р. -К.: НТУУ "КПІ". - С.123-124. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9153 | |
dc.description.abstract | В тезах представлено використання амарантової олії як добавка до яблучно-морквяного пюре з метою збагачення корисними сполуками амаранту. | uk_UA |
dc.description.abstract | In theses the use of amaranth oil is presented as addition to the apple-carrot puree with the aim of enriching useful connections to the amaranth. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУУ "КПІ" | uk_UA |
dc.subject | амарантова олія | uk_UA |
dc.subject | яблучно-морквяне пюре | uk_UA |
dc.subject | кислотне число | uk_UA |
dc.subject | антиоксидантна активність | uk_UA |
dc.subject | amaranth oil | uk_UA |
dc.subject | apple-carrot puree | uk_UA |
dc.subject | acidvalue | uk_UA |
dc.subject | antioxidant activity | uk_UA |
dc.title | Використання амрантової олії в яблучно-морквяному пюре | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |