Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Манк, В.В.
dc.contributor.author Точкова, О.В.
dc.contributor.author Жеплінська, М.М.
dc.contributor.author Копиленко, А.В.
dc.contributor.author Черчович, О.Є.
dc.date.accessioned 2016-01-27T08:10:45Z
dc.date.available 2016-01-27T08:10:45Z
dc.date.issued 2014-11-20
dc.identifier.citation Манк, О.В. Використання амрантової олії в яблучно-морквяному пюре /В.В. Манк, О.В. Точкова, М.М. Жеплінська, А.В. Копиленко, О.Є. Черчович //Збірник тез доповідей VІІ міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання", 20-21 листопада 2014 р. -К.: НТУУ "КПІ". - С.123-124. uk_UA
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9153
dc.description.abstract В тезах представлено використання амарантової олії як добавка до яблучно-морквяного пюре з метою збагачення корисними сполуками амаранту. uk_UA
dc.description.abstract In theses the use of amaranth oil is presented as addition to the apple-carrot puree with the aim of enriching useful connections to the amaranth. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher НТУУ "КПІ" uk_UA
dc.subject амарантова олія uk_UA
dc.subject яблучно-морквяне пюре uk_UA
dc.subject кислотне число uk_UA
dc.subject антиоксидантна активність uk_UA
dc.subject amaranth oil uk_UA
dc.subject apple-carrot puree uk_UA
dc.subject acidvalue uk_UA
dc.subject antioxidant activity uk_UA
dc.title Використання амрантової олії в яблучно-морквяному пюре uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу