ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Zheplinska, M.M.![]() |
|
dc.contributor.author | Bessarab, O.S.![]() |
|
dc.contributor.author | Жеплінська, М.М.![]() |
|
dc.contributor.author | Бессараб, О.С.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2016-01-21T12:26:54Z | |
dc.date.available | 2016-01-21T12:26:54Z | |
dc.date.issued | 2013-06-05 | |
dc.identifier.citation | Zheplinska M.M. Artykuly zdrowe zywnosciowe / Zheplinska M.M. Bessarab // Materialy IX mezinarodni vedecko-prakticka konference "Vedecky pokrok na prelomu tysyachalety-2013"/ - Dil 39. Technicke vedy: Praha. Publishing House "Education and Science' s.r.o. - 96 s. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9107 | |
dc.description.abstract | W artykule zbadano użycie dyniowego ekstraktu dla otrzymania nowych konserwowanych produktów, takich jak jabłkowy-dyniowy napój i marchwiowy-dyniowy deser. Przedstawiono główne wskaźniki gotowych rodzajów produkcji, które nie zbaczają od standardowych wskaźników i udowodniono ich przydatność dla ludności kraju. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглядається використання екстракту гарбуза, щоб отримати нові консервовані продукти, такі як яблучно-гарбузовий напій та морквяно-гарбузовий десерт. Наведено основні показники готової продукції, які не відрізняються від стандартних показників і доводять свою корисність для населення країни. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article examines the use of pumpkin extract to obtain new canned products such as apple - pumpkin drink and carrot - pumpkin dessert. We present the main indicators of the finished production of goods that do not deviate from the standard indicators and proved its usefulness to the country's population . | uk_UA |
dc.language.iso | pl | uk_UA |
dc.publisher | Praha, Publishing House "Education and Science' s.r.o. | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки;39 | |
dc.subject | napój | uk_UA |
dc.subject | deser | uk_UA |
dc.subject | dynia | uk_UA |
dc.subject | degustacyjne wskaźniki | uk_UA |
dc.subject | fizykochemiczne wskaźniki | uk_UA |
dc.subject | напій | uk_UA |
dc.subject | десерт | uk_UA |
dc.subject | гарбуз | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | drink | uk_UA |
dc.subject | dessert | uk_UA |
dc.subject | pumpkin | uk_UA |
dc.subject | organoleptic | uk_UA |
dc.subject | physical and chemical indicators | uk_UA |
dc.title | Artykuly zdrowe zywnosciowe | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |