Публікація:
Artykuly zdrowe zywnosciowe

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Zheplinska, M.M.
Bessarab, O.S.
Жеплінська, М.М.
Бессараб, О.С.

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Praha, Publishing House "Education and Science' s.r.o.

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

W artykule zbadano użycie dyniowego ekstraktu dla otrzymania nowych konserwowanych produktów, takich jak jabłkowy-dyniowy napój i marchwiowy-dyniowy deser. Przedstawiono główne wskaźniki gotowych rodzajów produkcji, które nie zbaczają od standardowych wskaźników i udowodniono ich przydatność dla ludności kraju.
У статті розглядається використання екстракту гарбуза, щоб отримати нові консервовані продукти, такі як яблучно-гарбузовий напій та морквяно-гарбузовий десерт. Наведено основні показники готової продукції, які не відрізняються від стандартних показників і доводять свою корисність для населення країни.
The article examines the use of pumpkin extract to obtain new canned products such as apple - pumpkin drink and carrot - pumpkin dessert. We present the main indicators of the finished production of goods that do not deviate from the standard indicators and proved its usefulness to the country's population .

Опис

Ключові слова

napój, deser, dynia, degustacyjne wskaźniki, fizykochemiczne wskaźniki, напій, десерт, гарбуз, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, drink, dessert, pumpkin, organoleptic, physical and chemical indicators

Бібліографічний опис

Zheplinska M.M. Artykuly zdrowe zywnosciowe / Zheplinska M.M. Bessarab // Materialy IX mezinarodni vedecko-prakticka konference "Vedecky pokrok na prelomu tysyachalety-2013"/ - Dil 39. Technicke vedy: Praha. Publishing House "Education and Science' s.r.o. - 96 s.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced