Публікація: Програма навчальної дисципліни «Управління якістю послуг з основами НАССР»
Вантажиться...
Дата
Автори
Іщенко, Світлана Михайлівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тому
Видавець
УДУ імені Михайла Драгоманова
Анотація
Мета навчальної дисципліни: «Управління якістю послуг з основами
НАССР» формування у студентів знань щодо системи управління якістю
продукції і послуг та оволодіння професійними навичками та вміннями
оцінки рівня якості ресторанних послуг, розроблення та впровадження
систем управління якості з основами НАССР, ефективного їх
функціонування.
Опис
Ключові слова
Програма навчальної дисципліни «Управління якістю послуг з основами НАССР»
Бібліографічний опис
Програма навчальної дисципліни «Управління якістю послуг з основами НАССР» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньо-професійної програми «Професійна освіта (Харчові технології)», галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 015 Професійна освіта, спеціалізації 015.37 "Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології" / клад.С. М. Іщенко. - Київ : Вид-во УДУ імені Михайла Драгоманова, 2025. - 4 с.