Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Kustovska, Alla
dc.contributor.author Grygorieva, Olga
dc.contributor.author Vedmedenko, Vita
dc.contributor.author Paientko, Viktoriia
dc.contributor.author Skwarek, Ewa
dc.date.accessioned 2024-12-10T08:44:26Z
dc.date.available 2024-12-10T08:44:26Z
dc.date.issued 2024-09
dc.identifier.citation Permits Use in the Production of Functional Food Products / A. Kustovska, O. Grygorieva, V. Vedmedenko, V. Paientko, E. Skwarek // Agrobiodiversity for Improving the Nutrition, Health, Quality of People Life and Nature : Book of Abstracts of the 6 th International Scientific Conference, September 8, 2024. – Nitra, 2024. – Pp. 82. uk
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/46935
dc.language.iso en uk
dc.subject biologically active substances uk
dc.subject composite materials uk
dc.subject persimmon powder uk
dc.title Permits Use in the Production of Functional Food Products uk
dc.type Thesis uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу