Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кравченко, Тамара Василівна
dc.date.accessioned 2021-02-05T10:32:47Z
dc.date.available 2021-02-05T10:32:47Z
dc.date.issued 1998
dc.identifier.citation Кравченко Тамара Василівна. Підготовка вчителя трудового навчання з основ кулінарії : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.02 - теорія і методика трудового навчання / Кравченко Тамара Василівна ; [наук. керівник Тхоржевський Дмитро Олександрович] ; Нац пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ, 1998. - 16 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/33144
dc.description.abstract В результаті дисертаційного дослідження розроблено і експериментально перевірено зміст з підготовки вчителя трудового навчання (обслуговуючої праці) з основ кулінарії, який забезпечує прилучення студентів педвузів до національної культури. ua
dc.description.abstract В настоящей работе выполнено исследование и определено содержание преподавания основ кулинарии на разных образовательных уровнях обучения, сделан анализ подготовки учителя трудового обучения и на его основе разработана содержательная подготовка учителя обслуживающего труда по основам кулинарии, которая обеспечивает приобщение студентов педвузов к национальной культуре. ua
dc.description.abstract The P.G.Tychina Uman State Teachers Training Institute, Uman, 1998. In this thesis the contents of teaching of the fundamentals of Cookery on different educational levels is investigated. The analysis of the training of a Labour Training teaher is made and on its basis the contents of the deliberate training of a Housecraft teaher in the fundamentals of Cookercy is worked out, that enables the students of the Teachers' Training Institute to be involved in the national culture. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Нац пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова ua
dc.subject обслуговуюча праця ua
dc.subject основи кулінарії ua
dc.subject національна культура ua
dc.subject прилучення до національної культури ua
dc.subject обслуживающий труд ua
dc.subject основы кулинарии ua
dc.subject национальная культура ua
dc.subject приобщение к национальной культуре ua
dc.subject housecraft ua
dc.subject fundamentals of Cookery ua
dc.subject national culture ua
dc.subject level of knowledge ua
dc.subject.classification 371.13:372.864 ua
dc.title Підготовка вчителя трудового навчання з основ кулінарії ua
dc.title.alternative Подготовка учителя трудового обучения по основам кулинарии ua
dc.title.alternative The training of a teacher of Labour Training in fundamentals of Cookery ua
dc.type Other ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу