Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Особливості іншомовної підготовки інженерів-технологів харчової галузі у вищих навчальних закладах Бельгії

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Чередніченко, Г. А.
dc.date.accessioned 2020-02-04T11:27:27Z
dc.date.available 2020-02-04T11:27:27Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Чередніченко, Г. А. Особливості іншомовної підготовки інженерів-технологів харчової галузі у вищих навчальних закладах Бельгії / Г. А. Чередніченко // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5 : Педагогічні науки : реалії та перспективи : зб. наук. праць. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2019. – Вип. 68. – С. 232-235. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/27121
dc.description.abstract Розглянуто досвід іншомовної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі у вищих навчальних закладах Бельгії, а саме в Гентському університеті (Universiteit Gent). Подано назви та коротку характеристику бакалаврських та магістерських програм із харчових технологій, що викладаються нідерландською та англійською мовами. Наведено перелік сертифікатів, які підтверджують рівень володіння іноземною мовою для навчання на певному циклі освіти. Здійснено огляд напрямів, за якими здійснюється іншомовна підготовка студентів у Гентському університеті, а саме: у процесі вивчення загальних мовних дисциплін, у процесі вивчення спеціалізованих мовних дисциплін, на допоміжних заняттях. ua
dc.description.abstract Рассмотрен опыт иноязычной подготовки будущих инженеров-технологов пищевой отрасли в высших учебных заведениях Бельгии, а именно в Гентском университете (Universiteit Gent). Подано названия и краткую характеристику бакалаврских и магистерских программ по пищевым технологиям, которые преподаются на нидерландском и английском языках. Приведен перечень сертификатов, которые подтверждают уровень владения иностранным языком для обучения на определенном цикле образования. Осуществлен обзор направлений, по которым осуществляется иноязычная подготовка студентов в Гентском университете, а именно: в процессе изучения общих языковых дисциплин, в процессе изучения специализированных языковых дисциплин, на вспомогательных занятиях. ua
dc.description.abstract The article examines the experience of foreign language training of future food industry engineers in higher educational institutions in Belgium, namely the University of Ghent (Universiteit Gent). The titles and the short description of the bachelor's and master's programs in food technology in Dutch and English are given. The list of certificates confirming the level of proficiency in a foreign language for studying in a certain cycle of education is given. An overview of the directions of foreign language training for students at the University of Ghent include the following: general language course units, for example the university-wide elective course unit Academic English, specific language courses, for example Economic English, which focus mainly on the knowledge of jargon. “Supportive sessions” embedded in the foreign-language course units. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.subject іншомовна підготовка ua
dc.subject інженер-технолог харчової промисловості ua
dc.subject навчання в Бельгії ua
dc.subject иноязычная подготовка ua
dc.subject инженер-технолог пищевой промышленности ua
dc.subject обучение в Бельгии ua
dc.subject foreign language training ua
dc.subject food processor engineer ua
dc.subject training in Belgium ua
dc.subject.classification 373.542 ua
dc.title Особливості іншомовної підготовки інженерів-технологів харчової галузі у вищих навчальних закладах Бельгії ua
dc.title.alternative Особенности иноязычной подготовки инженеров-технологов пищевой отрасли в высших учебных заведениях Бельгии ua
dc.title.alternative Features of foreign language training of food industry engineers in higher educational establishments of Belgium ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу