Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Упровадження дуальної системи підготовки майбутніх майстрів ресторанного обслуговування

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Замфереско, О. В.
dc.date.accessioned 2019-04-02T13:30:00Z
dc.date.available 2019-04-02T13:30:00Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Замфереско, О. В. Упровадження дуальної системи підготовки майбутніх майстрів ресторанного обслуговування / О. В. Замфереско // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5 : Педагогічні науки : реалії та перспективи : зб. наук. праць. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2018. - Вип. 64. - С. 101-105. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/23974
dc.description.abstract У статті розглянуто основні аспекти організації професійної підготовки майбутніх майстрів ресторанного обслуговування з використанням елементів дуальної системи навчання, що відповідають вимогам сучасного суспільства. Проведено теоретичний аналіз психолого-педагогічної та методичної літератури щодо ефективності використання елементів дуальної системи в освітньому процесі вищого професійного училища. Описано основні завдання та переваги впровадження дуальної форми навчання у вищому професійному училищі стосовно підготовки майбутніх майстрів ресторанного обслуговування. Обґрунтовано, що підготовка майбутніх майстрів ресторанного обслуговування буде ефективною за умови впровадження елементів дуальної системи навчання. ua
dc.description.abstract В статье рассмотрены основные аспекты организации профессиональной подготовки будущих мастеров ресторанного обслуживания с использованием элементов дуальной системы обучения, соответствующие требованиям современного общества. Проведен теоретический анализ психолого-педагогической и методической литературы по эффективности использования элементов дуальной системы в образовательном процессе высших профессиональных училищ. Описаны основные задачи и ряд преимуществ внедрения дуальной формы обучения в высших профессиональных училищах по подготовке будущих мастеров ресторанного обслуживания. Обосновано, что подготовка будущих мастеров ресторанного обслуживания будет эффективной при условии внедрения элементов дуальной системы обучения. ua
dc.description.abstract In the article we considered the main aspects of organization of the professional training of future masters of restaurant service. We did it with the help of using elements of the dual system of education. It meets the requirement of modern society. We have conducted the theoretical analysis of psychological, pedagogical and methodical literature concerning effectiveness of using elements of the dual system in the educational process. The main task and a number of advantages of the introduction of the dual form of training at the higher vocational school have been described. It was substantiated that the preparation of the future masters of restaurant services will be effective provided the elements of the dual system of education. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.subject майстер ресторанного обслуговування ua
dc.subject дуальна система ua
dc.subject вище професійне училище ua
dc.subject заклад ресторанного господарства ua
dc.subject підприємницька компетентність ua
dc.subject заклад професійно-технічної освіти ua
dc.subject інтегрована професія ua
dc.subject інноваційні навчальні програми ua
dc.subject мастер ресторанного обслуживания ua
dc.subject дуальная система ua
dc.subject высшее профессиональное училище ua
dc.subject заведение ресторанного хозяйства ua
dc.subject предпринимательская компетентность ua
dc.subject заведения профессионально-технического образования ua
dc.subject интегрированная профессия ua
dc.subject инновационные учебные программы ua
dc.subject master of restaurant service ua
dc.subject dual system ua
dc.subject higher vocational school ua
dc.subject restaurant economy ua
dc.subject entrepreneurial competence ua
dc.subject institutions of vocational education ua
dc.subject integrated profession ua
dc.subject innovative curriculum ua
dc.subject.classification 377.3 ua
dc.title Упровадження дуальної системи підготовки майбутніх майстрів ресторанного обслуговування ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу