Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Баляс, Віталій Петрович
dc.contributor.author Жеплінська, Марія Михайлівна
dc.date.accessioned 2017-06-08T12:37:32Z
dc.date.available 2017-06-08T12:37:32Z
dc.date.issued 2017-04
dc.identifier.citation Баляс В. П. Вплив фізичних характеристик на структуру харчових продуктів / В. П. Баляс, М. М. Жеплінська //Збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки у вирішенні питань виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства". - К.: НУБіП України, 2017. - С. 304-306 ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14511
dc.description.abstract В тезах конференції представлено вплив фізичних, структурно-механічних, оптичних, теплофізичних і сорбційних властивостей на структуру харчових продуктів. Знання і аналіз цих характеристик дозволяє вибрати оптимальні методи і режими процесів теплової обробки та зберігання продуктів харчування. ua
dc.description.abstract In the theses of the conference, the effects of physical, structural, mechanical, optical, thermal and sorption properties of the structure of food. Knowledge and analysis of these characteristics allows to choose the best practice processes and modes of thermal processing and storing food. ua
dc.description.abstract В тезисах конференции представлено влияние физических, структурно-механических, оптических, теплофизических и сорбционных свойств на структуру пищевых продуктов. Знание и анализ этих характеристик позволяет выбрать оптимальные методы и режимы процессов тепловой обработки и хранения продуктов питания. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher НУБіП України ua
dc.subject фізичні властивості ua
dc.subject структура ua
dc.subject якість продукції ua
dc.subject оптичні властивості ua
dc.subject physical properties ua
dc.subject structure ua
dc.subject product quality ua
dc.subject optical properties ua
dc.subject физические свойства ua
dc.subject структура ua
dc.subject качество продукции ua
dc.subject оптические свойства ua
dc.subject.classification 664.8.022.6 ua
dc.title Вплив фізичних характеристик на структуру харчових продуктів ua
dc.type Other ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу