Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Структура та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Іщенко, Світлана Михайлівна
dc.date.accessioned 2017-05-25T12:49:49Z
dc.date.available 2017-05-25T12:49:49Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Іщенко С. М. Структура та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій / С. М. Іщенко // Наукові записки. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти: збірник наук. статтей. - Кропивницький: РВВ КДПУ ім. В. Винниченка, 2017.- Випуск 11. - Частина 3. - С. 104-106 ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14270
dc.description.abstract Стаття присвячена вивченню структури та змісту фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій. Встановлено, що процес розвитку структури навчально-педагогічної діяльності майбутніх педагогів професійного навчання неможливий без активного впровадження інноваційних компонентів (інноваційної діяльності), специфіка яких спрямована на виокремлення особливостей професійно-педагогічної діяльності педагога професійного навчання. Сучасне суспільство вимагає від майбутнього фахівця з харчових технологій, як трудового ресурсу, так і знань, умінь та навичок, які забезпечать стале функціонування та подальший розвиток країни у європейському вимірі. В статті науково обґрунтовано та проаналізовано структуру та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій в сучасних умовах, що забезпечує високу ефективність освітнього процесу. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher РВВ КДПУ ім. В. Винниченка ua
dc.subject фахова підготовка ua
dc.subject педагог професійного навчання ua
dc.subject структура і зміст ua
dc.subject харчові технології ua
dc.title Структура та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу