ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Іщенко, Світлана Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2017-05-25T12:49:49Z | |
dc.date.available | 2017-05-25T12:49:49Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Іщенко С. М. Структура та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій / С. М. Іщенко // Наукові записки. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти: збірник наук. статтей. - Кропивницький: РВВ КДПУ ім. В. Винниченка, 2017.- Випуск 11. - Частина 3. - С. 104-106 | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14270 | |
dc.description.abstract | Стаття присвячена вивченню структури та змісту фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій. Встановлено, що процес розвитку структури навчально-педагогічної діяльності майбутніх педагогів професійного навчання неможливий без активного впровадження інноваційних компонентів (інноваційної діяльності), специфіка яких спрямована на виокремлення особливостей професійно-педагогічної діяльності педагога професійного навчання. Сучасне суспільство вимагає від майбутнього фахівця з харчових технологій, як трудового ресурсу, так і знань, умінь та навичок, які забезпечать стале функціонування та подальший розвиток країни у європейському вимірі. В статті науково обґрунтовано та проаналізовано структуру та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій в сучасних умовах, що забезпечує високу ефективність освітнього процесу. | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | РВВ КДПУ ім. В. Винниченка | ua |
dc.subject | фахова підготовка | ua |
dc.subject | педагог професійного навчання | ua |
dc.subject | структура і зміст | ua |
dc.subject | харчові технології | ua |
dc.title | Структура та зміст фахової підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій | ua |
dc.type | Article | ua |