ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Жеплінська, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Лазарів, Ігор Романович | |
dc.contributor.author | Сухенко, Владислав Юрійович | |
dc.date.accessioned | 2016-12-01T11:05:44Z | |
dc.date.available | 2016-12-01T11:05:44Z | |
dc.date.issued | 2016-10 | |
dc.identifier.citation | Жеплінська, М.М. Сучасні сорти топінамбуру для промислової переробки в Україні та світі /Жеплінська М.М., Лазарів І.Р., Сухенко В.Ю. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3 (44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 71-74. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11954 | |
dc.description.abstract | В роботі представлено аналітичний огляд сортів топінамбуру та його хімічний склад. Цю культуру можна використовувати для промислової переробки як в Україні, так і в світі загалом. | ua |
dc.description.abstract | В работе представлен аналитический обзор сортов топинамбура и его химический состав. Эту культуру можно использовать для промышленной переработки как в Украине, так и в мире в целом. | ua |
dc.description.abstract | This paper presents an analytical overview of varieties of Jerusalem artichoke and its chemical composition. This culture can be used for industrial processing in Ukraine and in the world as a whole. | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Научный мир | ua |
dc.relation.ispartofseries | Технические науки;Випуск 3(44) | |
dc.subject | топінамбур | ua |
dc.subject | інулін | ua |
dc.subject | пектин | ua |
dc.subject | органічні кислоти | ua |
dc.subject | топинамбур | ua |
dc.subject | инулин | ua |
dc.subject | пектин | ua |
dc.subject | органические кислоты | ua |
dc.subject | artichoke | ua |
dc.subject | inulin | ua |
dc.subject | pectin | ua |
dc.subject | organic acids | ua |
dc.subject.classification | 664.64.016.8 | ua |
dc.title | Сучасні сорти топінамбуру для промислової переробки в Україні та світі | ua |
dc.type | Article | ua |